Központi

A te világod. Szélesre tárva.

SZÉLES RAKODÓTÉR
Az új Jeep® Gladiator dupla kabinjával, 1531 mm x 1442 mm-es platójával, víz- és időjárásálló 230V csatlakozóaljzatával, LED fényszóróival, csomagtér rendező rendszerével, valamint Mopar® kiegészítőivel készen áll, hogy megnyissa előtted a lehetőségeket, és minden igényedet kielégítse.

LEGENDÁS Jeep® ADOTTSÁGOK
Az új Gladiator kiemelkedő teljesítményt nyújt kategóriájában. Exkluzív 6 hengeres, 3,0 literes Multijet turbódízel motorja a 8 fokozatú automata sebességváltóval 264 LE és 600 Nm nyomaték leadására képes.

A TELJESEN NYITOTT TÉR ÉLMÉNYE
A Jeep® Gladiator teljes szabadtéri élményt nyújt, köszönhetően az előre lehajtható szélvédőnek, a levehető ajtóknak és a három tetőkonfigurációnak. Három paneles kemény tető, ponyvatető vagy akár tető nélkül. Így minden évszakban nyugodtan utazhatsz.

ELSŐ OFF-ROAD KAMERA
Kategóriájában egyedülállóként, az új Gladiator első off-road kamerája segít elkerülni az akadályokat. Az előtted lévő út képeit a Uconnect™ Rádió kijelzőjén láthatod, az automata tisztító rendszer (vízpermetező heggyel) pedig tisztán tartja a kamerát, így bármikor garantálja számodra a tiszta előrelátást.

KIVEHETŐ VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓ
A kivehető Alpine® vezeték nélküli hangszóróval bárhová magaddal viheted kedvenc zenédet. Az új Gladiator kategóriájában egyedüliként kivehető Bluetooth hangszóróval érkezik. A hangszóró vezetés közben újratöltődik, porálló és akár

További információkért lépjen velünk kapcsolatba

* 2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.jeep.hu weboldalon. A képen szereplő modellek vegyes átlagfogyasztása: 9.5–9.8 l/100 km; CO₂-kibocsátás: 248-256 g/km. A CO₂-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás értékeinek vizsgálata jelenleg folyamatban van, az Európai Unió 2018/1832-es rendelete alapján létrejött, és 2020. január 1-én frissített, WLTP mérési eljárás előírásai szerint. További részletekr��l és a gépjármű megrendelésének egyedi feltételeiről, kérjük, érdeklődjön Márkakereskedőinknél. A WLTP mérési eljárások eredményeként meghatározott, CO₂-kibocsátási és üzemanyag fogyasztási adatok az összehasonlíthatóságot szolgálják, ezen jóváhagyott értékek szintén eltérhetnek a valós adatoktól. Az akció a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes. A tájékoztatás nem teljeskörű, a részletekért érdeklődjön a hivatalos márkakereskedésekben vagy látogasson el a www.jeep.hu weboldalra.