Központi

Gazdagon felszerelt új Jeep® Compass
akár 8.270.000 Ft-tól.*

Minket az innováció vezet, mindennap. Az új Jeep® Compass fejlett technológiával, motorokkal, vezetéstámogató rendszerekkel, valamint korszerű külsővel és teljesen új belsővel tér vissza.

Új kialakítású beltér

Az új Compass egész belterét újragondoltuk, letisztultabb vonalakkal, elegánsabb konzollal és még több hellyel érkezik. A belső tárolóhely-kapacitás több mint a kétszeresére nőtt, 2,8 L-ről 7,2 L-re, mely ideálissá teszi arra, hogy mindent magaddal vihess, amire csak a nap folyamán szüséged lehet.


A legkorszerűbb új technológiák

Az új Compass-szal még újabb innovációk jelennek meg a Jeep®  terepén, mint például az innovatív 10.1“-es Uconnect™ rendszer, melyet új, ötször gyorsabb operációs rendszerrel, biztonságos 4G kapcsolattal és még inkább személyre szabható appokkal és widgetekkel szereltünk fel. Emellett érkezik egy új funkció is, a 10.25“-es digitális kilóméteróra kijelző.

4xe: a 4x4 evolúciója

A Jeep® újraértelmezi a négykerék meghajtást azzal, hogy kombinálja a tipikus 4x4-es és elektromos meghajtást. Az új Compass 4xe Plug-In Hybrid hatékonyabb hibrid hajtással bír, így változatlanul hozza a Jeep-től már megszokott erőt.

További információkért lépjen velünk kapcsolatba

* A feltüntetett 8.270.000 Ft-os kedvezményes vételár a 1.3 T4 Longitude 130 LE MT változatra vonatkozik. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A tájékoztatás nem teljeskörű, a részletekért érdeklődjön a hivatalos márkakereskedésekben vagy látogasson el a www.jeep.hu weboldalra.Vegyes átlagfogyasztás Jeep Compass modell 5,2-7,0 l/100 km; CO₂-kibocsátás: 134-159 g/km. Vegyes átlagfogyasztás Jeep Compass 4xe plug-in Hibrid 1,9-2,0 l/100 km; CO₂-kibocsátás: 44-47 g/km; elektromos energiafogyasztás: 161-166 Wh/km. 2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.jeep.hu weboldalon. A CO₂-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás értékeinek vizsgálata jelenleg folyamatban van, az Európai Unió 2018/1832-es rendelete alapján létrejött, és 2020. január 1-én frissített, WLTP mérési eljárás előírásai szerint. További részletekről és a gépjármű megrendelésének egyedi feltételeiről, kérjük, érdeklődjön Márkakereskedőinknél. A WLTP mérési eljárások eredményeként meghatározott, CO₂-kibocsátási és üzemanyag fogyasztási adatok az összehasonlíthatóságot szolgálják, ezen jóváhagyott értékek szintén eltérhetnek a valós adatoktól.